Filmpjes

Metselwerk scheurreparatie met Thor Helical wokkelvormige lintvoeg wapening

Muurscheuren herstellen met reparatiestaven voor de versterking van het metselwerk. Een verbeterd ingebracht baksteenversterkingssysteem met gebruik van spiraalvormige draden met hoge treksterkte die worden ingebed in de voeg voor een effectieve metselwerk-reparatie-oplossing voor scheuren in de muren van baksteen, blokken of steen.

Spouwanker vervanging met Thor Helical Spouwmuur Verbinding

Thor Helical spouwmuur verbindingen om spouwanker-verbindingen aan te brengen of te vervangen. Het indrijven van verbeterde ingeschroefde penverbindingen levert een snelle, betrouwbare en chemisch-vrije verankering.

RVS Verankeringswokkel voor Structurele Latei Reparaties

Herstellende metselwerkbewapening wordt veel gebruikt voor lateireparaties en wandstabilisatie. Deze video demonstreert het gebruik van roestvrijstalen versterkende staven betonstaal als een structureel herstel om gewapend metselwerk te vormen en metselwerkbalken te kunnen ondersteunen en metselwerk boven ingezakte of gebarsten balken en metselwerk bogen.

Eenvoudig de structurele versterking invoegen in de in het metselwerk geslepen sleuven. Thor Helical staven bieden een continue vast in elkaar grijpende verbinding voor een effectieve en permanente structurele reparatie.