Aardbevingsschade

Gevelscheuringen en voegschade. Als gevolg van een aardbeving kan uw woning ernstig beschadigd raken. Aardbevingsschade komt vaak voor in de vorm van losliggende voegen en scheuren in uw gevel. Vanzelfsprekend wilt u de geleden schade professioneel laten herstellen, zodat uw woning of bedrijfspand in de oude staat terugkeert.

Aardbevingsschade professioneel herstellen?
Voegersbedrijf Ter Velde is specialist in het herstellen van aardbevingsschade. Onze uiterst ervaren en gecertificeerde restauratievoegers herstellen (monumentale) woningen en bedrijfspanden volgens de richtlijnen van het Gevelgilde. Onderstaande filmpjes geven u een goed beeld van de wijze waarop wij aardbevingsschade herstellen.

Contact
U wilt vrijblijvend een prijsopgave voor schadeherstel of nadere informatie over onze werkwijze? Neem dan direct telefonisch contact op via 0578-692541 of 06-53315242, of mail uw vraag naar info@voegersbedrijftervelde.nl

Scheurherstel? Bekijk de filmpjes hieronder.

Herstellende metselwerkbewapening wordt veel gebruikt voor lateireparaties en wandstabilisatie. Deze video demonstreert het gebruik van roestvrijstalen versterkende staven betonstaal als een structureel herstel om gewapend metselwerk te vormen en metselwerkbalken te kunnen ondersteunen en metselwerk boven ingezakte of gebarsten balken en metselwerk bogen.

Eenvoudig de structurele versterking invoegen in de in het metselwerk geslepen sleuven. Thor Helical staven bieden een continue vast in elkaar grijpende verbinding voor een effectieve en permanente structurele reparatie.